Clanovi eskadrile
Strana 1 od 1 • Delite •
Clanovi eskadrile
Ovo je samo topic gde mozemo da se dogovaramo cisto za pocetak. Da se okupimo, upoznamo i slicno..
Admin- Admin
- Broj poruka: 5
Datum upisa: 23.11.2007

Re: Clanovi eskadrile
Posto su ovi iz NovaLogic-a menjali servere i prelocirali ih, stare igre imaju problema tj. nemogucnost da se zakaca na server. Da bi to ponovo bilo moguce treba skinuti i primeniti sledeci patch. 
http://files.filefront.com/NovaLogic+Exe+Patcher/;8344888;/fileinfo.html
http://files.filefront.com/NovaLogic+Exe+Patcher/;8344888;/fileinfo.html
Admin- Admin

OCEMO LI DA IGRAMO LJUDI!!! VIDELI STE KO JE SVE SKINUO IGRICU, KONTAKTIRAJTE SE MEDJUSOBNO PA DA MALO PRZIMO NOVALOGIC SERVERE!!!
Admin- Admin

Imam problem. Primenim ovaj patch, ali ne mogu da se zakacim na novaworld. Izlazi mi poruka: Fatal Eror. Can't connect to URL. Sta se desava ? Jesam li propustio nesto ?
Berkut- Broj poruka: 4
Datum upisa: 25.11.2007
U folderu gde instaliras igru postoji html strana
browser.htm i
startup.htm
Otvori to uz pomoc Notepad-a i promeni link/ip adresu koju vidis unutra...
stoje neki brojevi tipa 209.201.83.41.... nebitno znaci takve brojeve u OBA fajla promeni u
novaworld.net
i onda startuj igricu..
browser.htm i
startup.htm
Otvori to uz pomoc Notepad-a i promeni link/ip adresu koju vidis unutra...
stoje neki brojevi tipa 209.201.83.41.... nebitno znaci takve brojeve u OBA fajla promeni u
novaworld.net
i onda startuj igricu..
master037- Broj poruka: 3
Datum upisa: 26.11.2007
Opet ne ide...
Sad mi izlazi obavestenje:
Object moved. This document may be found here i daje mi link https://www.novaworld.com
Probao sam da promenim link u ovaj i nista ne pomaze.
Sad mi izlazi obavestenje:
Object moved. This document may be found here i daje mi link https://www.novaworld.com
Probao sam da promenim link u ovaj i nista ne pomaze.
skini ove fajlove i ubaci ih kod sebe.. Ja sam ovo prekopirao iz F-16 MRF foldera, posto pretpostavljam da na tome igras.
Ako ti treba za MIG, uploadovacu i njih.
rapidshare.com rapidshare.comBROWSER.htm.html
rapidshare.com rapidshare.comSTARTUP.HTM.html
Samo da ponovim postupak:
Mountujes ISO fajl i instaliras igru - FULL instalaciju, tj. Large instalaciju.
Aktiviras update koji sam postavio sa torrentom ili skines sa www.novalogic.com i primenis ga.
Nakon toga proveris ova dva fajla - Browser.htm i Startup.htm ili ih skines odavde i prekopiras u folder igrice..
Kad udjes u igricu ides na multiplayer, odaberes kao server novaworld a kao browser AOL MiniBrowser.. Kad ti ponudi one igre kliknes na neku i udjes bez problema...
Ako i dalje imas problema, uradi screenshot i postuj ovde da bih video o cemu se radi.
Pozdrav!
P.S. Ako skines update sa novalogic sajta, nisam siguran da li ce igra da radi bez cracka ili sa onim mojim crackom pa pogledaj za to na netu, ako ne uploadovacu i to.
Ako ti treba za MIG, uploadovacu i njih.
rapidshare.com rapidshare.comBROWSER.htm.html
rapidshare.com rapidshare.comSTARTUP.HTM.html
Samo da ponovim postupak:
Mountujes ISO fajl i instaliras igru - FULL instalaciju, tj. Large instalaciju.
Aktiviras update koji sam postavio sa torrentom ili skines sa www.novalogic.com i primenis ga.
Nakon toga proveris ova dva fajla - Browser.htm i Startup.htm ili ih skines odavde i prekopiras u folder igrice..
Kad udjes u igricu ides na multiplayer, odaberes kao server novaworld a kao browser AOL MiniBrowser.. Kad ti ponudi one igre kliknes na neku i udjes bez problema...
Ako i dalje imas problema, uradi screenshot i postuj ovde da bih video o cemu se radi.
Pozdrav!
P.S. Ako skines update sa novalogic sajta, nisam siguran da li ce igra da radi bez cracka ili sa onim mojim crackom pa pogledaj za to na netu, ako ne uploadovacu i to.
Sad radi. Hvala. Za MIG ne treba, koristio sam ove.
P.S. Bilo bi super kad bi bilo igraca. Server je prazan. Zar je moguce da ovo niko ne igra?
P.S. Bilo bi super kad bi bilo igraca. Server je prazan. Zar je moguce da ovo niko ne igra?
svejedno je da li koristite mig ili f-16.. igra se na istim serverima.
Inace, pre godinu dana sam igrao, bilo je dosta igraca na serveru.. a sada mislim da ih ima ali notju. Verovatno je igra popularnija u australiji ili americi...
Isto je i sa Delta Force 1. Ja sam mislio da to apsolutno niko ne igra, ali kada sam u subotu ostao do 4 ujutro i reko aj da probam bilo je igraca na serveru. a pogledajte sajt www.nova-inside.com i videcete koliko squodova ima za Delta force.. isto je i za mig i f-16...
ajde da se okupi samo nas 6-7 pa da napravimo eskadrilu..
evo, dodajte me na msn ako imate: master037@hotmail.com
Pozdrav svima!!! btw.. Nekad je postojao YUPS (YUgoslav Patriot Squadron) koga je podrzavao Svet Kompjutera.. ne znam sta se desilo sa tim...
Inace, pre godinu dana sam igrao, bilo je dosta igraca na serveru.. a sada mislim da ih ima ali notju. Verovatno je igra popularnija u australiji ili americi...
Isto je i sa Delta Force 1. Ja sam mislio da to apsolutno niko ne igra, ali kada sam u subotu ostao do 4 ujutro i reko aj da probam bilo je igraca na serveru. a pogledajte sajt www.nova-inside.com i videcete koliko squodova ima za Delta force.. isto je i za mig i f-16...
ajde da se okupi samo nas 6-7 pa da napravimo eskadrilu..
evo, dodajte me na msn ako imate: master037@hotmail.com
Pozdrav svima!!! btw.. Nekad je postojao YUPS (YUgoslav Patriot Squadron) koga je podrzavao Svet Kompjutera.. ne znam sta se desilo sa tim...
Admin- Admin

Izgleda da ima zainteresovanih da se ponovo pokrene YUPS:
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=21075
Ostavio sam tamo link do ovog foruma.
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=21075
Ostavio sam tamo link do ovog foruma.
Ok... dobro sto si ostavio.... videcu da se angazujem malo oko ovoga...
Admin- Admin

Ljudi - postujte ovde vase mail adrese i koju varijantu imate (mig 29 ili f 16) pa da napravimo server
poz!
poz!
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu